Imazhet e paraskenve të presidentit amerikan Donald Trump në Mbretërinë e Bashkuar janë zbuluar nga Shtëpia e Bardhë.

Fotot e udhëtimit të shumëpritur të Trump japin një paraqitje të rrallë të ngjarjeve që nuk janë parë nga publiku i gjerë.

Fotografja Shealah Craighead, e cila ka qenë në krah të presidentit amerikan që nga janari, e ka shoqëruar në çdo vizitë të tij jashtë.

Në më pak se 24 orë ajo ka kapur imazhet e Trump dhe Zonjës së Parë Melania që nga momenti kur ata prekin tokën.