VIDEO-LIVE/ ‘Mbro teatrin, Jo kullave’! Artistët vijojnë protestën

Artistët janë mbledhur sërish ditën e sotme para teatrit Kombëtar, për të vijuar protestën e tyre, ku i bëjnë thirrje kryeministrit Rama, që të tërheqë ligjin për prishjen e godinës.

Protestës së artistëve i janë bashkuar qytetarë të shumtë si dhe përkrahet nga forcat opozitare.

VIDEO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *