“Mos më ndërprisni ëndrrën”/Vettingu nuk e fal gjyqtarin, shkarkohet Artan Lazaj

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Tiranës, Artan Lazaj, pasi nuk justifikon pasurinë.

Vendimi për Lazen është dhënë nga KPK pak çaste më parë. Trupa e KPK konstatoi se gjyqtari i Gjykatës së Tiranës rezultoi me deklarim të rremë pasurie dhe burime të pajustifikuara.

Më herët, ambasada e SHBA i refuzoi vizën gjyqtarit Lazaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *