Frutat më të mira për dietë

Kur jeni në dietë, sheqeri zakonisht hiqet dhe kjo do të thotë që duhet të presësh gjithashtu pjesë frutash.

Megjithatë, ka një fryt që ju mund të hani në sasi të pakufizuar madje edhe kur të heqësh qafe kilogramë të tepërt. Këto janë luleshtrydhet.

Pak kalori

Nutricisti Manuel Vilakorta gjithmonë rekomandon luleshtrydhe për klientët si një meze të lehtë, ndërsa janë në dietë. Përveç ndihmës për të humbur peshën, luleshtrydhet kanë vetëm 53 kalori dhe hidratojnë organizmin.

Pothuajse pa sheqer

Molla ka për një të tretën më pak sheqer, dhe banania ka dyfish më shumë sheqer se dredhëza.

Indeksi i ulët i glikemik

Manuel thotë se luleshtrydhet kanë një indeks të ulët glikemik, i cili është i rëndësishëm për rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *