Lind derrkuci me fytyrë njeriu (VIDEO)

Një derrkuc ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve për shkak të pamjes së tij të pazakontë.

Derrkuci ka lindur me gjymë fytyrë njeriu dhe gjysmë fytyrë elefanti në juglindje të Kinës.

Kafsha, e cila raportohet se ngordhi dy ditë pas lindjes, vuante nga sindroma e ciklops.

Një zhvillim i tillë jo normal mund të shihet edhe tek qeniet njerëzore.

Video e derkucit është bërë virale në internet.

“Shikoni këtë përbindësh me noçkë elefanti, gojë pule dhe një fytyrë njerëzore,”-dëgjohet një njeri duke thënë në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *