Historike, vendoset një rekordi i çmendur në Botëror

Në këtë Botëror janë thyer shumë rekorde dhe janë vendosur shumë statistika interesante.

Panama ka kaluar në avantazh kundër Tunizisë dhe me golin e shënuar është vendosur një tjetër rekord.

Për herë të parë në histori të gjitha ekipet kanë shënuar të paktën dy gola.

Ky botëror nisi shumë i vakët me pak gola, por më pas filluan që të shpërthenin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *