Gjendet insekti më i çuditshëm dhe i rrallë në botë, gjysmë-femër dhe gjysmë-mashkull

Beetle Rinoceront u gjet në Okayama në qershor.

Ana e majtë e trupit të saj është mashkull dhe e djathta është femra. Femrat e kësaj specie nuk kanë brirë dhe këmbët e tyre janë më të shkurtra. Kjo video në vijim u transmetua nga kanali NHK, transmeton lajmi.net.

Insekti është gjysmë femër, gjysmë mashkull.

Ekspertët thonë se ky është një defekt gjenetik. Beetle do të jetojë në Muzeun e Historisë Natyrore të Kurashiki, Japoni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *