“Shpresoj që fëmijët e tu të marrin AIDS dhe të vdesin”

Stresi në rrugët me trafik është i pranishëm në të gjithë botën dhe reagimet janë nga më të ndryshmet. Një video 48 sekonda e regjistruar në Britani të Madhe tregon një çiklist të nervozuar, i cili shpërthen në deklarata fyese ndaj një shoferi e deri në mallkime. Në fund, ai pështyn në dritaren e mjetit para se të largohet.

Gjithçka nisi pasi shoferi që ishte bashkë me fëmijët në makinë, tentoi të kthehej duke i prerë rrugën çiklistit.

Drejtuesi i biçikletës tha se nuk kishte hapësirë të mjaftueshme për të kaluar me mjetin e tij të vogël.

Parashikimi i saktë se situata mund të përshkallëzohet, shoferi nxori telefonin e tij dhe filloi të regjistrojë incidentin.

https://vidnews.net/video/1529012153828

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *