“Përbindëshi” që torturoi për vdekje shokun e tij, ndërsa regjistronte momentin

Një “përbindësh sadist” regjistroi veten duke rrahur, torturuar dhe vrarë shokun e tij. Një juri në gjykatë dëgjoi se si djali 9 vjeçar, Ian Robertson ishte sipër, ndërsa ai kryente sulmin brutal ndaj Robert Sempey.

Robertson kishte përdorur një regjistrues zëri në telefonin e tij celular për të regjistruar veten ndërsa pyeste 37 vjeçarin e plagosur rëndë; “Jeni ende gjallë?” Pas sulmit të tërbuar në shtëpinë e tij në Beilby Road, Haydock.

Familja e z. Sempey reagoi ashpër në Gjykatën e Liverpoolit pasi dëgjuan se si Robertson e pyeste viktimën: “A doni t’i tregoni fëmijëve tuaj se ju i doni ata?”

Gjykata dëgjoi se si Robertson më vonë i shkroi mesazh shefit të tij, duke i kërkuar ndihmë për të varrosur trupin.

Robertson, 33 vjeç, është burgosur për jetë me një minimum prej 21 vjet burg në Liverpool Crown Court, pasi kishte pranuar vrasjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *