Kur shiu bie edhe në urban (VIDEO)

Qytetarët vazhdojnë të publikojnë  fotografi të ndryshme në rrjetet sociale, të qytetarëve që hasin në vështirësi për shkak të reshjeve të shiut që kapluan edhe sot Shkupin.

Shi binte edhe në autobusët urban kështu që pasagjerët u detyruan t’i hapin ombrellat e tyre dhe të mbrohen nga shiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *