Skandali me Maturën/Publikohet testi ‘sekret’ i Matematikës (FOTO)

Pedagogu dhe deputeti i PD, Luçiano Boçi, ka publikuar në Facebook, testin “sekret” të matematikës, që do iu është dhënë maturantëve.

Me ironi, Boçi i ka çuar një mesazh Lindita Nikollës: “Ja dhe testi i matematikës sot! Të presim çfarë do na thotë Ministrja. Unë them më mirë të heshtë e të fillojë të bëj punë e jo propagandë boshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *