Moda në zi/Vetëvritet në apartamentin e saj në Manhattan stilistja e njohur

Stilistja e famshme Kate Spade është gjetur e vdekur në apartamentin e saj në Manhattan të Shteteve të Bashkuara.

Stilistja e njohur, e cila u bë e famshme me dizajnimin e kuletave e portofoleve, mendohet se ka kryer vetëvrasje.

Spade, 55 vjeç, la një shënim përpara se të vetëvritej duke u varur. Ajo u gjet nga bashkëshorti i saj Andy dhe vajza e tyre 13-vjeçare Frances.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *