Basha: Sot pasuritë e familjes Xhafaj duhej të ishin në hetim

Kryetari i PD-së po mban fjalën në foltoren e Kuvendit: Sot pasuritë e familjes Xhafaj duhej të ishin në hetim. Dje Agron Xhafaj u përcoll me ngut në Itali fshehtas dhe me urgjencë. Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj janë të zënë me një punë tjetër, se çfarë do ta marrim vesh shumë shpejt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *