Ramazani nisi sot, ja kush janë artistët që agjërojnë

Sot ka nisur muaji i shenjtë i Ramazani dhe do të zgjasi plot 30 ditë.

Besimtarët myslimanë e kanë detyrim agjërmin ku midis tyre ka edhe personazhe publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *