Meta mbledh Këshillin e Sigurisë

Presidenti Ilir Meta ka mbledhur Këshillin e Sigurisë.

Kryeministri Edi Rama, ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj dhe zyrtarët e tjerë që janë pjesë e këtij Këshilli ndodhen në ambientet e Presidencës.

Mësohet se Këshilli i Sigurisë është mbledhur rreth orës 16:00, ndërsa po vazhdon ende.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *