Kryeministri Rama dhe ministri Xhafaj takim me Metën në Presidencë

 Kryeministri Edi Rama dhe ministri Fatmir Xahfaj po zhvillojnë një takim me presidentin Ilri Meta në ambientet e presidencës.  Bashkë me Ramën dhe Fatmir Xhafajn janë edhe anëtarë të tjerë te këshillit të sigurisë kombëtare. Takimi zhvillohet për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare i lenë në axhende dy javë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *