Aksident i rëndë në minierë, humb jetën një 50-vjeçare. Emri

Sërish Aksident me vdekje në Bulqizë. Ka humbur jeten 50 vjeçarja Shpresa Rami. Ajo është aksidentuar teksa po seleksiononte mineralin e kromit. Ngjarja ka ndodhur në zonen D të minierës kur ajo po punonte dhe është shtypur nga një mjet i rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *