Dua Lipa, qeras fansat me foto në Instagram

Këto ditë, Dua Lipa ka publikuar disa fotografi, në të cilat është shfaqur atraktive dhe ka marrë pëlqime të shumta nga fansat e saj.

Këngëtarja shqiptare, e cila zakonisht është e përmbajtur nga ekspozimet e tepruara, e ka vënë në pah anën e saj tërheqëse përmes imazheve të postuara në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *