VIDEO/Policët kujtojnë fëmijërinë, shkojnë në këndin e lojrave dhe fillojnë të…

Ky është momenti qesharak kur dy oficerë policie u kapën në kamera teksa luanin gjatë orarit të punës në një kënd lojërash për fëmijë.

Në pamjet filmike do të shikoni se si një oficer filmon kolegun e tij teksa ai luan si një fëmijë i lumtur.

Ngjarja u regjistrua në afërsi të lagjes Andover në veri të Londrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *