VIDEO/Astrologia e njohur bën parashikimin, ja kur do futet Shqipëria në BE

Çfarë thonë yjet , a mund të kemi një datë për futjen zyrtare të Shqipërisë në Be sipas astrologjisë?

Me sa duket po. Astrologia e njohur shqiptare Meri Shehu, e ka një përgjigje… dhe sipas saj kjo do të ndodhë në vitin 2021.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *