Policia arreston kërcimtaren me arsyen se nuk vishte të brendshme

April 17, 20180
auto_kercimtarja1523936921.jpg?fit=900%2C543

Një kërcimtare belly dance në Egjipt është arrestuar pasi kërcente në mënyrë tepër provokuese si dhe nuk mbante të veshura mbathje.

Ekaterina Andreeva, e cila njihet Gawhara mahniti pjesëmarrësit në një festë në Giza, por për forcat e policisë nuk ishte aspak e tillë.

“Rregullat për një perfomormancë kërcimi thonë se kërcimtarja duhet të veshë të brendshme të cfarëdo lloj ngjyre, përveç asaj të trupit. Gawhara nuk kishte të brendshme dhe ishte provokuese” – tha prokurori egjiptian Hatim Fadl.

Fustani I hapur si dhe mungesa e të brendshme bëri që policia ta arrestonte atë ,e akuzat se nxiste të rinjtë për padëgjueshmëri dhe imoralitet.

Balerina u lirua me kusht kundrejt një pagese pre 300 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *