Policia arreston kërcimtaren me arsyen se nuk vishte mbathje

April 17, 20180
auto_auto_kercimtarja15239369211523989266.jpg?fit=900%2C543

Një kërcimtare belly dance në Egjipt është arrestuar pasi kërcente në mënyrë tepër provokuese si dhe nuk mbante të veshura mbathje.

Ekaterina Andreeva, e cila njihet Gawhara mahniti pjesëmarrësit në një festë në Giza, por për forcat e policisë nuk ishte aspak e tillë.

“Rregullat për një perfomormancë kërcimi thonë se kërcimtarja duhet të veshë të brendshme të çfarëdo lloj ngjyre, përveç asaj të trupit. Gawhara nuk kishte të brendshme dhe ishte provokuese” – tha prokurori egjiptian Hatim Fadl.

Fustani I hapur si dhe mungesa e të brendshme bëri që policia ta arrestonte atë ,e akuzat se nxiste të rinjtë për mosbindje dhe imoralitet.

Balerina u lirua me kusht kundrejt një pagese pre 300 euro.

auto_664c6bc798e2cb92f976dff3a3552a60_11523989267
auto_dans1523989266