VIDEO/Shqipëria këndon e treta në Eurovision

April 4, 20180
shqiperia_ne_eurovizion.jpg?fit=557%2C273

Shqipëria në Eurovision 2918 do të përfaqsohet nga rokeri i fashmë shqiptar, Eugent Bushpepa me këngën ‘Mall’.

Dje është hedhur shorti për renditjen zyrtare të shteteve që do të garojnë në natën e parë gjysmë finale.

Shqipëria është renditur e treta, pas Azerbajxhanit dhe Islandës.

Janë 19 shtetete që do të performojnë në natën e parë gjysmëfinale ndërsa 18 shtete në natën e dytë gjysmëfinale.