Tre prokurorë të Krimeve të Rënda në filtrën e Vettingut. Ja emrat

Hidhet shorti për vetingun në prokurorinë e Krimeve të Rënda.

Ky short ka përzgjedhur tre Prokurorë të këtij organi, dosjet e të cilëve do të kalojnë në filtrin e Vetingut.

Ata janë prokurorët Gent Osmani, Besnik Muçi dhe Gent Trenova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *