AKTUALITET

Surpriza në “Opinion”/ “Me vendim qeverie ndaluam tërmetet në Zharrëz” (VIDEO)

Duke folur mbrëmë në emisionin “Opinion” sizmologu Rexhep Koçi tha se historiku i tërmeteve në fshatin Zharrëz ka filluar në vitin 2009.

Koçi theksoi se nga viti 2009 deri në vitin 2013 kanë ndodhur rreth 58 ngjarje ose tërmete.

Madje ai tregoi se aktiviteti sizmik në fshatin Zharrëz ka një natyrë që ndryshon, në një urdhër të dhënë nga Ministria e Energjetikës në nëntor të vitit 2014, si dhe duke pasur parasysh agravimin e ngjarjeve që pasuan këtë periudhë, aktiviteti sizmik u ndërpre.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top