RAJONI

“Kosova meriton të jetë anëtare e Kombeve të Bashkuara”

Ambasadorja amerikane e sapo emëruar në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley shprehet se Kosova e meriton të jetë anëtare e OKB-së.

Sakaq shtetet anëtare të Këshillit të Sigurimit janë duke debatuar për paqen dhe sigurinë në Kosovë me iniciativë të Ukrainës.

“Duhet të njihet progresi i Kosovës. Kosova duhet të jetë anëtare e OKB’së dhe anëtare e barabartë e komunitetit ndërkombëtar” ka thënë Haley.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top