SHOW BIZ

Dëbora që zbardhi Tiranë, ja si gëzuan VIP -at (FOTO)

Dëbora e parë që zbardhi kryeqytetin mbrëmë i ka entuziazmuar padyshim të gjithë banorët e Tiranës.

Fëmijë e të rritur kanë shijuar dëborën, duke luajtur dhe gëzuar me njëri-tjetrin. Natyrisht edhe VIP-at shqiptarë e kanë shprehur gëzimin e tyre përmes fotografive të bëra në dorë.

Në fotogalerinë e mëposhtme do të shihni se si janë argëtuar mbrëmë i madh e i vogël.Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top