NDRYSHE

Rama bën show, lë dritën e zyrës ndezur që të duket sikur punon gjithë natën

Kryeministri Edi Rama, politikani i fasadës dhe jo i punës ka zgjedhur të manipulojë sot opinionin publik. Ai ka lënë një dritë ndezur të zyrës së tij në mbrëmje, për të krijuar opionin se ai po punon me orë të zgjatura.  

Por edhe sikur të ishte e vërtetë që kryeministri po rri deri në orën 20:00 në zyrë, orari i zgjatur në punë nuk justifikon performancën e qeverisë që e ka fundosur vendin në borxhe dhe varfëri totale. Nëse kryeministri do të punonte deri në këtë orë të darkës, atëherë ky vend do të ishte pak më i mirë, por siç e shikon çdo qytetar, ky vend është bërë parajasa për oligarkët dhe ferri për të pamundurit.

Fotografja Ivana Dervishi ka qënë ajo që ka kapur një fotografi të Kryeministrisë, ku shihet qartë që vetëm në një zyrë po punohet. Megjithatë nuk dihet me siguri nëse është në të vërtetë Rama ose ndonjë vartës i tij në Kryeministri.

15995413-10212293304503887-1129798045-n_1484168163-1266051

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top