NDRYSHE

FOTOT/ Kur shfrenohen femrat…

a225

Dikur të merrje pjesë në “Melbourne Cup” në Australi ishte një traditë, ku femrat nuk humbisnin rastin për të shpalosur klas dhe elegancë, por sot gjërat kanë ndryshuar.

Në ditët e sotme këto gara janë një mundësi shfrenimi.

Imazhet e mëposhtme janë bërë këtë të shtunë, në ditën e parë të garave të kuajve.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Te Fundit

To Top