BOLD BLOG

Ja se si do ta dhjesim Veliajn për punën e “diplomës amerikane” pas 20 janarit

Nga Avokati Altin Goxhaj

Mero Gelbaza na ka bere nje sfide! Po thote sot se ne faqen e universitetit GVSU del se Erion Veliaj eshte diplomuar ne Amerike dhe ne kemi genjyer! U bera kurioz nga i erdhi frymezimi dhe hyra te faqja e universitetit GVSU dhe nuk kishte asgje te tille! Por aty gjeta nje lajm te ri: Veliaj si Kryetar Bashkie dhe ushtarja tjeter e Soros ministrja Eglantina Gjermeni paskan ftuar ne Shqiperi ne 13 Maj 2017 Presidentin e Universitetit GVSU Tom Haas dhe gruan e tij per te na mbush mendjen se eshte diplomuar! Nuk e di se cfare dhurate i ka pergatit ndonje projekt ekspertize (stil Sorosi per korruptim) apo ndonje apartament (stil Rame)!

E verteta eshte qe ne Qershor 2015 vertetuam se Veliaj nuk kishte diplome e per me pak te konvertuar ne Ministrine e Arsimit dhe ai refuzoi te publikonte Diplomen shoqeruar me listen e notave qe e bejne te vlefshme nje diplome (qe nuk e ka)! Arsyeja qe nuk e paraqet zyrtarisht sipas kerkeses qe i kemi bere eshte do akuzohej per falsifikim nga autoritetet amerikane.

Ndaj dhe neser, jemi qe jemi, po i bejme nje kerkese sipas ligjit per te drejten per informim dhe kushtetutes informacion per diplomen e tij bazuar te kerkesat e transparences per aktivitetin e tij publik. Sipas ligjit ka kohe 10 dite te na pergjigjet! Nese jo i drejtohemi Komisionerit per Informim Publik qe edhe ai ka kohe 10 dite! Nderkohe ne rast se refuzon dhe ky i drejtohemi Gjykates Administrative.

Gjths pas 20 Janarit 2017 menjehere sapo te hyje Trump ne Shtepine e Bardhe, Dega Shqiptaro-Amerikane e Levizja AntiSorosjane do ti drejtohet Sekretariatit Amerikan te Shtetit per Arsimin per te verifikuar nje skeme mashtrimi dhe korruptimi me gjoja diplomen amerikane te klyshit te Soros Veliajt. Sepse diplome pa liste notash nuk ka! Dhe liste notash pa firma pedagogesh nuk u ka! Dhe liste notash te vlefshme per nje diplome Veliaj nuk u ka se ka qene shkolle vetem 1 vit e gjys dhe jo 4.

Jemi qe jemi do i drejtohemi edhe Universitetit Anglez ku Veliaj pretendon se ka bere masterin (aty ka qene gjths me gjith shku e ardhjet vetem 1 muaj e gjysëm. Se atje ne pushtet eshte Qeveriu i Brexit.

Do habiteni se sa gjera te mira do ndodhin pas hyrjes se Trump ne Shtepine e Bardhe! S’keni pare asgje akoma.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te Fundit

To Top