VIDEO

I merr era 3500 euro, shihni si sillen kalimtarët (VIDEO)

leket

Një qytetar në Kinë, ndërsa po dilte me qenin në duar dhe 3 500 euro në xhep, i ndodhi një e papritur.

Atij i ra tufa e kartëmonedhave në tokë dhe për shkak të erës së fortë ato u shpërndanë kudo. Kalimtarët, u sulën si të babëzitur, kush e kush të kapte më shumë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Te Fundit

To Top