Tjetër video e rëndë e Ramës kundër Tramp. “Turp për Amerikën”

Jo një herë por disa e ka përbuzur kryeministri Edi Rama, presidentin e sapozgjedhur të SHBA-ve, Donald Trump.

Në studion e “Zululand” te Mustafa Nanos, Rama do të lëshonte deklaratat që do të komentoheshin nga mediat e botës.

Ai do e quante turp per ShBA nëse zgjidhje tramp dhe kur Nano e pyeti troç nëse zgjidhej Trump ai vetë do të kishte probleme, Rama u përgjigj me ironi: “Tipa si ai i tejkalojnë këto incidente”. Shikojeni videon


Edi Rama per Donald Trump ne Mars 2016-1 by news-al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *