Eliona Pitarka nuk di të ndalet (FOTO)

Ish-spikerja e “Zjarr Tv” dhe aktorja e “Apartamentit 2XL”, Eliona Pitarka, ka postuar një tjetër foto provokuese në rrjete sociale.

Në këtë foto ajo tregon se ndodhet në palestër, ndërkohë që shfaqet në formë e sidomos në pjesën e të pasmeve, të cilat i ka ekspozuar në këtë set fotografik.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *