Andrra dhe Sinani publikojnë foton e parë të djalit (FOTO)

Pa mbushur ende një javë nga ardhja e tij në jetë, Ansi i vogël, djali i këngëtarit Sinan Hoxha dhe i Andrra Destanit duket se do të jetë ai tashmë që do të marrë më shumë pëlqime në Instagram.

Andrra ka postuar kështu foton e tij të parë mbrëmë në Instagram, duke iu uruar kështu të gjithëve natën e mirë.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *