Ja ku do të jetë godina e re e KQZ-së (fotolajm)

Vijojnë punimet e fundit për ndërtimin e selisë së re të KQZ-së. Godina e re ndodhet në qëndër të Tiranës, më saktësisht në krah të Kishës Orthodokse dhe përballë “Shtëpisë së Gjetheve”. Aktualisht Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve vijon të ushtrojë funksionin në disa zyra të adaptuara tek Pallati i Kongreseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *